Home > No Video > No Video Output On RAID

No Video Output On RAID

Log in or Sign up Tech Support Guy Home Forums > Software & Hardware > Hardware > Computer problem? It will only display the RAID controller which points to the virtual drive (set as the boot virtual disk). Join over 733,556 other people just like you! Not the answer you're looking for? navigate here

Verify that case power switch is working • Bypass case switch by shorting power switch pins on motherboard with small screwdriver Verify that power supply switches are What is this battery? It is also an easy way to bypass a questionable case power switch.This checks the PSU under no load conditions, so it is not completely reliable. RaiddinnDec 23, 2011, 2:10 PM OK, so it doesn't appear there are any catastrophic failures with any of the components.You can go ahead and put everything back in the case and This Site

but until you get a view into the bios (at least) you do not have a lot to lose. –Psycogeek Jun 20 '14 at 0:01 How do I reset When loaded, the hard drives are displayed and the hard drive for the OS can be selected. solved PC Crashed after changing some network adapter settings, wont boot to bios anymore Problem getting video output or to BIOS screen on Gigabyte Z97X-UD5H-BK after AMD driver update solved PC Download the latest ISO of the SCU from Cisco.com for the specific server.

If not, continue.The following is an expansion of my troubleshooting tips in the breadboarding link in the "Cannot boot" thread.I have tested the following beep patterns on Gigabyte, eVGA, and ECS maguro 0600022EQM ‏2012-06-13T21:40:00Z The x3650 only came with onboard video on the system board so I'm wondering where the other video port comes from. The system will not boot without it.I always breadboard a new build. These drivers must be installed during the installation process.

She generally hangs out in the Linux forum. Adata 1gb ddr2 ram x2 ThatKidOverThere, Aug 25, 2011 #1 managed Allan Joined: May 24, 2003 Messages: 7,450 I don't see how setting it to Raid could affect the Graphics If there are 16 disks in an array, each disk can contain its own copy of the metadata. http://www.tomshardware.com/forum/330473-31-first-build-video-output Verify that video card is supported • Many of the newer chipsets will not support 3.3v AGP cards, only 1.5v AGP cards can be used on many of the

Silence indicates a problem with (in most likely order) the PSU, motherboard, or CPU. Best regards, Alexander Novikov Russia, Moscow Log in to reply. No video output solved New computer build has no video output solved Why is there no video output on monitor?(new build) solved New Build : No video output w/ GPU installed In the absence of a single short beep, they also do not indicate that the system is booting.At this point, you can sort of check the PSU.

I removed that one and it booted, and I got a screen, and the server informed me that there was a configuration error and gave me the opportunity to automatically fix this contact form Thank you very much for your help! This is the accepted answer. More discussions in Graphics Where is this place located?CommunityAll PlacesSupport ForumsGraphics 5 Replies Latest reply on Oct 15, 2015 9:32 AM by Hardwood no video output, potential graphics card issue thaumologist

Thank you so much for your help! http://directcomputerrepair.com/no-video/new-pc-build-no-video-output.html It seems unlikely that a CPU would have intermittent hardware issues, does anyone have any idea what is going on? CIMC defaults to DHCP and will not retain the IP address. •Review the documentation at the following link:http://www.cisco.com/en/US/products/ps10739/products_installation_and_configuration_guides_list.html System hangs during BIOS POST. •When the system boots, if the system is This is a very important step to follow for Windows LSI driver installation.

It might not see a SAS drive because it does not support SAS drives. Both computers failed to produce video output, but I'm thinking that's because I didn't install drivers for the new cards. ibnpaul 060001YMEK ‏2012-06-15T18:06:59Z There's one on the back and one on the front, both built-in (it's a type 7979 for what that is worth). his comment is here That will do the same thing with an installed PSU.

The Operating System does not boot. •Make sure that the correct virtual drive on which the OS is installed is selected in the LSI WebBIOS. Possible reasons would be: –Battery HW missing or disabled. All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get

In the LSI WebBIOS menu, navigate to the virtual drive menu and get a list of the virtual drives.

This tool uses JavaScript and much of it will not work correctly without it enabled. benh20Dec 23, 2011, 2:05 PM The tests with 2 sticks of RAM and the cd drive, GPU and HDD separately were a success.The tests with the CD Drive, then the GPU solved No video output on first boot solved No Video Output on Brand New Build solved New Computer Build ... LIS333 replied Feb 21, 2017 at 1:46 PM Stop Auto Play of mp4 & Allow...

Browse other questions tagged display graphics-card motherboard or ask your own question. There are no diagnostic diag LEDs lit, however, other than the locator LED which as far as I have read is irrelevant in this case. However, I read quite a few threads on Internet, other guides like "PERFORM THESE STEPS before posting about POST/boot/no video problems!" guide, and followed the steps listed below: 2 answers Last http://directcomputerrepair.com/no-video/no-video-output-from-pc.html Silence indicates a problem with (in most likely order) the PSU, motherboard, or CPU.

WOW JSC, You are so technically sound, I'm soooo impressed. Got to this link and drill down for your specific machine:http://www.cisco.com/en/US/docs/unified_computing/ucs/overview/guide/UCS_rack_roadmap.html The ESXi installation does not recognize the LOM or NIC Ethernet ports. •Update when the LOM is used for ESXi. benh20Dec 23, 2011, 1:41 PM I tried everything in the order you suggested and motherboard powered up and the CPU fan ran for the entire time. Removing the motherboard was also good so I could put standoffs in. –Crubleigh Jun 23 '14 at 1:36 I Understand and respect your point of view, However these are

solved First time build - No video output solved No post beep or video output in first build. The D-LED will hang if the memory module is damaged or not installed properly Decompressing BIOS image to RAM for fast booting Initializing Keyboard Controller Testing VGA BIOS Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site. It should go from 0 to +5 volts when you turn the PSU on with the case switch.

I rebooted the server again and the same thing happened, except the CPUs were not marked as failed. Would the oxidation state of sulfur in sulfur dioxide be +4 or -2? CPU needs this signal to boot.You can turn on the PSU by completely disconnecting the PSU and using a paperclip or jumper wire to short the green wire to one of Turns out that as I've had the build for over a year, only labour is covered.

Also, all I have at the moment to update the BIOS is a USB floppy drive, but the server does not seem to recognize it, setting the boot block recovery jumper